Du är här:   Startsida / Timmerhusbyggande / Utnyttja vårt vintererbjudande! Modellsökning

Utnyttja vårt vintererbjudande!

Utnyttja vårt vintererbjudande!

Hyödynnä nyt talvietu!

Utnyttja vårt vintererbjudande!

Köp nu för att ta del av vårt fantastiska vintererbjudande så kan du välja vinterns bästa leveranstider! När du beställer nu har du hela sommaren och hösten på dig att planera, ordna med bygglov och lägga grunden före leverans. Sätt i gång i god tid så har du möjlighet att flytta in redan nästa sommar!

Fem skäl till varför det lönar sig att bygga på vintern

Värdefulla erbjudanden

Vi bjuder på vinterleverans när du beställer senast 30.9.2019 med leverans senast 31.3.2020. Kontakta vår närmaste Kuusamo-försäljare om du vill veta mer!

Tillgång till arbetskraft

Det byggs mycket på sommaren men marknaden lugnar ner sig i början av vintern. Entreprenörerna och byggarbetarna har mer tid på vintern och du kan välja rätt arbetslag för din byggarbetsplats.

Bästa tiden för timmerhusmontering

Visste du att vintern är bästa tiden för montering av timmerhus? Den torra och kalla frosten minskar behovet av fuktskydd under byggtiden jämfört med t.ex. den regniga sommaren.

Smidiga bygglov

Det är ofta kö med bygglov på våren då alla ska bygga på sommaren. Bygglovsärenden går smidigare på hösten.

Det nya hemmet är klart till sommaren

Ett välplanerat byggprojekt med en välplanerad tidtabell gör det möjligt för dig att njuta av ditt nya hem eller din nya timmerstuga till sommaren. Du slipper spendera sommaren med att bygga och kan börja jobba med trädgården om du vill.

Så kommer du igång

Bekanta dig med vår modellurval och vårt galleri. Plocka de idéer som du gillar bäst och kontakta vår närmaste Kuusamo-försäljare. Låt oss tillsammans ta fram det rätta timmerhuset eller den rätta timmervillan åt dig!

Kampanjperiod

Fatta ditt beslut i god tid för att utnyttja förmånen. Vintererbjudandet gäller för nya beställningar gjorda senast 30.9.2019 när leveransen sker 1.10.2019–31.3.2010. Slå till nu och välj bästa vinter- eller vårtidpunkt för ditt timmerhusbygge!

- - barreri-1.png

- - banner-2.png

Du är här:   Startsida / Timmerhusbyggande / Utnyttja vårt vintererbjudande! Modellsökning